Jump to content
IndigaterJones

Deploying a voxel library with no result and or Explodes

Recommended Posts

I picked up both Rambo's and the one from sanctuary.  I picked up all of the materials but when I try to deploy the BP I keep getting a red boundary and "not enough materials" message.  Even though all of the required materials are present.  Any pointers?  Am I missing something?

 

Edit:. Yes as stated below I was missing the rounded materials.  Went back through and made sure I had one more of everything.  Got the desired blue field hit deploy and watched it immediately explode. Lol.  Will do some research but is this a glitch (new or existing).  If a glitch is there a work around.  Appreciate being pointed in the right direction.  Thank you.

Edited by IndigaterJones

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, IndigaterJones said:

I did not consider the round down.  I'll add 1 to all and see what happens.

It will work as I ran into the same issue and assumed there was some rounding error. It doesnt necceartly round down but I think it does round to the nearest whole number so 8.4 becomes 8 and you come up just short. Iirc, it was one of the colors that you didn't need much of that had this issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...