Jump to content

Dagorva

Member
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

133 profile views

Dagorva's Achievements

  1. I don't know what you're looking to spend but I paid $4800+. I have my desktop FPS set to 144 Hz, play at Ultra settings, and only get a momentary pause after I'm not sure how long, maybe 15 to 20 mins I think. Game saving? Depending on the UI window I have up or sometimes when I switch to Firefox, I'll hear my video card go full blast, annoying. Other than that I have no other issues. Gigabyte X570x AORUS Master v1.2 AMD Ryzen 9 5950x /w be quiet! Dark Rock Pro 4 CPU Cooler 32GB G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4266 EVGA RTX 3080Ti FTW3 Ultra Corsair Force M600 500 GB - Windows 10 Pro Corsair Force M600 2 TB - Games EVGA SuperNOVA 850W PS
  2. That worked. Extended the cab forward, raised the roof, reduced the floor on both exits, and now it's fine. Thanks!
  3. I just bought the 20t capacity Hauler and can't exit the cockpit. It's like I'm too tall for it. My head clips through the top of the cab and eventually moves to where I end up stuck between the seat and outside. Crouching doesn't help. I tried exiting/restarting the game and end up inside the windshield gradually sliding to the same spot in the doorway on one side or the other of the cockpit. Is there a trick to getting out?
  4. I joined the DU Discord but there's nowhere to post anything. In the info there it says to ask in "#🔧-community-help" but there's no such channel. It's like the discord is just for viewing.
  5. I wanted to sell ore to a buy order but the market said I didn't have it in the market container. I put my ores in the market container. However, I seemed to have to make sell orders for them and I still can't sell to a buy order. It says there's 0 available for sale in the market container even though I have them in the market container. I tried deleting an order thinking the ore would go back into my inventory but it didn't and deleted my ore too. What's going on? Update: I realized I didn't need to create a Sell order and could just do Instant Sell. I did have one of the Sell orders I was able to do an Instant Sell for. I don't know how though.
  6. When I get in the Speeder hovercraft the game says there's collisions and corresponding items will be disabled. Under Construct Information it shows Adjustor XS and Basic Atmospheric Engine XS with red triangles colliding with something. The Speeder seems to be flying fine.
  7. Thank you, thank you thank you! I placed it some distance above the core and now flies with the container.
  8. I bought 2 container M's but they wouldn't fit in my nanopack. I read about attaching a small container to the Speeder, putting the containers in it, and driving off with the container. I got the container attached to the Speeder and got the containers into the smaller container but no matter where I attach the container on the Speeder the game says it's colliding with something on the Speeder and won't fly. I've tried attaching parts to the container that were highlighting red but they game still says there's a collision. How do I attach the container to the Speeder so I can take it to my base? Update: I ended up deleting the containers I bought, sucks. then removing the container from the Speeder to get it to fly. Unless someone else has an answer, I guess I'll have to get a ship with a container.
  9. With the Line Tool, after connecting the yellow boxes wrongly, it says to rotate the connecting point with the rotation key 'R' but I can't see anything happening and the tutorial doesn't progress. There's no video tutorial for this either. I'll submit a bug report for it if I don't find a solution.
  10. Line Tool: After the connecting the yellow parts it says to target a surface and rotate the brush but nothing happens nor does the brush change color no matter where you click. Very confusing. Had to skip to the end. Smooth Tool: Clicking on edges with the Smooth Tool does nothing. Didn't go any further. Too frustrated at this point. Update: Did the Tutorials again and figured out with the Line Tool that holding 'R' and the mouse wheel scroll rotates but pressing 'R' alone does nothing. With the Smooth Tool I had to click and hold. The Tutorial says to just click.
  11. When I equip it and click to deploy it, the game says the target is too far. What's going on? Update: After logging out and back in later, it's working. bug?
×
×
  • Create New...