Jump to content

Dorshy

Alpha Tester
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Dorshy

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • backer_title
    Contributor
  • Alpha
    Yes

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. This morning I used my phone as a hotspot (4G mobile data plan) and was able to log into the game. I called my ISP with regard to the problem who are also looking into it now also. Thank you for the tip. I agree that having to use a VPN is not a suitable solution. I am yet to try a VPN, based on my results from trying connecting through my Mobile Hotspot, I am sure it would probably work.
  2. **At no stage have I made it in game** Yes, I have submitted a ticket regarding this problem. I currently awaiting contact from the NQ team. However due to "the overwhelming number of tickets everyday, there may be delays in answering tickets" (quote from NQ GM), I thought I would reach out to the community for help. This will also serve to provide a common place for those experiencing this particular issue to source information, as the support section of website does not provide a solutiuon to this problem. Issue: Unable to progress past login screen. After pressing "Play Beta", I get put in queue, then after 15 seconds it simply says "Login Timeout". It is not a pop up error, just a message underneath the button (attached image). *Please note* The very first time I "logged in" to Beta on my account, I was sent to character creation, created a character, then the game began to load. At about 30% I got a pop up error "Network Fatal Error Network Sub Issue, 0 tries remaining, Lost HTTP connection. Disconnecting player." Clicked "OK" the game loaded another 1%, then got the error again, and again, and again..... I force quit the game, as it was clear it would not progress. Character creation, then 30% into loading just the once (first time) is as far as I have progressed. Known Factors: I played the DU Alpha fine without this issue My PC is well over and above minimum specs I have never experienced issues quite like this with any other game, I consider my general internet connection to be extremely reliable. My first attempt to log into beta was approx 4 days ago, this has been happening ever since Fixes Tried: All fixes from the following two DU support pages: https://support.dualthegame.com/hc/en-us/articles/360015710259-Network-Troubleshooting https://support.dualthegame.com/hc/en-us/articles/360021121813-Login-errors Fixes attempted include; - Resetting password - Resetting computer - Resetting router - Deleting cache - Un&Reinstalling game (twice, once using windows uninstall, second time using the uninstall in DU folder, and manually deleting left over files prior to reinstall) - Port forwarding - Disabling IPv6 - Google DNS - Windows Firewall Exception With my ticket I have also submitted my dxdiag, traceroute, out.txt, nq_network.log and various screenshots. Currently I am all out of ideas and am seeking help from the community (Thank you to those in Discord who already tried to assist) I will update my progress, when and if it occurs. Update: - Mobile Phone (4G) hot spot used, I was able to connect to the game. ISP engaged to check things on their side. - VPN suggested, not yet tried, could potentially work (based on hotspot test result). I do not see this as an appropriate solution regardless.
  3. I played the Alpha fine without these issues. 3 days ago I tried to log into Beta for the first time. I was able to create my character, then I got this "Network Fatal Error Network Sub Issue, 0 tries remaining, Lost HTTP connection. Disconnecting player." error at about 30% loaded. From this point on, when I have tried to log in, as soon as I press join beta, it waits for 15 sec then I get "Login Timeout". It doesn't progress past the username and password menu. Been like this every time I have tried for the past three days. I have not been able to load the game ONCE yet. I submitted a ticket #30684, after trying the fixes on the website, including; - Resetting password - Resetting computer - Resetting router - Deleting cache - Un&Reinstalling game (twice, once using windows uninstall, second time using the uninstall in DU folder, and manually deleting left over files prior to reinstall) - Port forwarding - Disabling IPv6 - Google DNS - Windows Firewall Exception - Im running a very high end PC - Playing from Australia - Played Alpha without experiencing this issue With my ticket I have also submitted my dxdiag, traceroute, out.txt, and various screenshots. After submitting the ticket I received the auto generated reply, (with the simple stuff), I have since received one seemingly more "tailored" email that asks me to try fixes I already stated I had tried..... Currently I am all out of ideas.
  4. I had an identical issue today, only difference being I was an Alpha Contributor, so I have no subscription.
  5. discordauth:Oso0e35G0PFEjGIjsbHR2DBw57IVyY4R7ReshuvjqGk=

  6. Fact: There are more planes in the ocean than there are submarines in the sky. Hopefully Dual Universe can change this!
×
×
  • Create New...