Jump to content
CreditCain

Loading stuck on 95%

Recommended Posts

First time loading game and it took 10 mins to get to 87% and another 30 mins to get to 95% then nothing for over an hour. Anyone else experience this slow load? Not got into game yet. Have restarted once and it loaded to 95% within a few minutes then stalled again.

 

Help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same issue here.

The first load blocked on 79%, now on 84%.

This is my second install of the game, the first time CPU and GPU were maxed out while stalling, now at 65 and 50% respectively, so I don't get the impression that the installer is overexerting itself... 😎

Share this post


Link to post
Share on other sites

just to say i gave up.last night after 2 hours. Tried this morning and loaded in about 5 minutes so fingers crossed future loads will be quicker. i know there has been a patch this afternoon which may resolve this for others.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was stuck on 91 %. I have launch the program a lot of times and always stuck on 91 %. So I decided to follow some instructions from here https://support.dualthegame.com/hc/en-us/articles/360015710259-Network-Troubleshooting ("Disable IPv6" and "Google DNS").

First, I have disabled IPv6, second I have changed the DNS to Google DNS, and just after the loading screen got unstuck and have reached 100 %.

But now I am always stuck on 100 %... :(

edit: It seems there is a solution, see that topic 

 

I will try that (force a respawn in the debug functions) after I have finished reinstalling the game.

I will post here if it works.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have spent 2 days on the loading screen myself, i went through the fixes linked, all it did was increase the percentage. Stuck at 53%, 88%, 100%. When reinstalling, restarting etc. Same issue.  Before bed i left it loading, 100% when i went to bed, 100% when i got up 7 hours later. Hope this is addressed. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here. One of my computers is stuck in loading screen. Gave up after around four hours at 100%.

 

CPU is at 30%, GPU is at 70% all the time

SSDs, Ethernet - all bored at 0%...

 

Did anyone find a solution or did it just magically work some day?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem here, I've yet to play the game at all. I stick at loading 100%. Removed, reinstalled, cleared cache several times... no change. Last attempt I gave it 2 hours sitting at 100% and no dice.  My machine is tops 2080ti, 32gb, m.2 ssd etc etc.  Also, submitted a support ticket for this issue almost a week ago and no response.

 

Not a good look, Novaquark.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I seem to be having the same problem as all the people above.......all started when doing mining in a group 

by the time I managed to log back in the mega note has been cleared out

 

and  now  it's now turned into a bit of a joke where you jump down a hole and there is no hole to jump into as it seems the game cannot keep up with what's happening

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...