Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Starting Zone (EN)
    • Rules & Announcements
    • Novark's Registry
    • General Discussions
    • Off Topic Discussions
  • Starting Zone (DE)
    • Regeln und Ankündigungen
    • Novark's Registratur
    • Allgemeine Diskussionen
  • Starting Zone (FR)
    • Règles et Annonces
    • Registres du Novark
    • Discussions générales
  • Ideas & Gameplay discussions
    • Idea Box
    • The Builder's Corner
    • The Gameplay Mechanics Assembly
    • DevBlog Feedback
  • Fan Art, Fan Fictions & Roleplay
    • Novark Agora
    • Novark Archives
    • Novark Art Gallery

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


backer_title


Alpha


community_id

Found 8 results

  1. Hallo alle zusammen, aktuell sind wir ein wenig verdutzt und am verzweifeln was mit meinem System nicht stimmt Core: i7-8700K Ram: 16 GB Graka: 1050TI HDD-Festplatte Das Problem halt ist, dass mein Rechner grundsätzlich mit 96-99% Grafikkartenlast sowie 10 GB Ram läuft, die Festplatte wird auch mit fast 90% stark belastet. Der Prozessor tuckelt so bei 20% in aller seelenruhe hinterher und macht keine probleme. Nur durch diese Auslastungen ist das spiel bei mir öfters am Rucken und Puffern. Selbst der Ladescreen dauert bei mir meist 2-4 minuten (wobei sich das mit der HDD vielleicht erklären lässt) Insbesondere wenn er Constructe oder Objekte laden muss dauert das oft seine Zeit (bekannter Lieblingstext: "Pending Operation" oder "Loading Construct") Die Einstellungen im Spiel sind schon alle auf Minimum (bis auf Threads) Hat da jemand eine mögliche Erklärung woran es liegen könnte? Über hilfreiche aussagen freue ich mich natürlich Mit freundlichen Grüßen PandalasLP
  2. I just got the game yesterday. Manage to get a refiner and now I am stuck at the market place, with an inventory full of pure aluminium and other pure metal. Also got a container full of the same attach to the speeder that make it diffucult to driver (that's my fault) I will fixed that of I sold the ores. Look like I can't install sell while there a buy order in the marker, same error occured when I try to place a sell order. Is there a way to fixed that ?
  3. So, this happened because almost every half an hour I have to log out and log in again because the districts do not load. I am flying to a district and when I arrive there, there is nothing, no buildings. This keeps happening, that is why I have to log out, and when I log in again, the district is there. So this happened yesterday as well - there was no district, and I parked there somewhere. I intentionally parked a little away from the "M" marker but when I loaded the game - guess what? - I was stuck with ship and all INSIDE the district walls - so I could not get out. I force-respawned - and, lucky me - I respawned on the freakin MOON. I had forgotten from the tutorial that I had set a Res.Node on the bloody moon. So, there I had to WALK for hours to the nearest district so that I can shuttle back to Alioth - and I thought I will fetch my Ship somewhere outside - but NOPE --- I cannot fetch it for another 10+ hours, because apparently you can only use the function every 24 hours. And the best thing is: It says they plan on completely removing the "Fetch" function. Great! That way, when we get stuck with our constructs again we cannot retrieve them at all anymore!
  4. The autoconfiguration is broken in the hovercraft tutorial. I play in french
  5. I've been having an issue with my Honeycomb Refinery. When ever I try to refine anything it auto bumps it up from 100 resources to 1800 resources and won't process unless I have the 1800. I've tried picking it up, moving it, connecting to to different boxes and building a new one. Is there any way to fix this? Or am I just missing something obvious?
  6. So im having a terrible issue where the wing is not moving into the correct placement. it is as if there is a 1/8th of a voxel somehow bumping the wing out of position. so i am forced to place the wing in a position 1 click away from where it should be. i know the tricks for placing them on a flat surface and just clicking them over. i can place 100 wings correctly without issue but for some reason i have just 1 spot where i cannot. i tried building a new wing but no dice. the outline of the wing does not match the physical object. any help would be massive
  7. Hallo. Das einfachste verarbeiten von Kohlenstoff, Alu, Eisen und Silizium geht nicht mehr. Es ist im richtigen Container, es ist genug Platz im Container und genug Roherz vorhanden. Im Nanoinventar geht es auch nicht. Im Status oben rechts steht "Es fehlen gewisse Bestandteile..." Spiel neu gestartet, neu installiert, Charakter neu gespawned. Nix hilft. https://ibb.co/njwZZnC
  8. Bug: cant delete certain posts on our page.
×
×
  • Create New...